Каталог товарів
Меню
  • Ідеальна цукрова глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г

Ідеальна цукрова глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г

0 відгуків

29 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або самовивіз з магазину м. Суми вул. Харківська 40

Оплата. Оплата готівкою при доставці товару курьєром, або під час самовивозу з магазину, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard готівкою при доставці товару курьєром, або під час самовивозу з магазину

Гарантія. 12 місяців<br>Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Помадка цукрова (глазур) Спосіб застосування: Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип“яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин. Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 градусів за шкалою Цельсія (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення. Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси. Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням. Покриті глазур“ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику) на час близько години до повного застигання глазурі. Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густий, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип“яченої води і ретельно розмішати. Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.
Характеристики
Вага 100
Колір Белый
Тип Фасованные
Склад Состав: сахар, глюкозный сироп, красители: Е133, Е171, Е172.
Вид покриття глазурь
Вид і форма випуску Сухой краситель
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка