Італійське пшеничне борошно вищої якості Манітоба. Містить високу кількість білків-15.5г/100 г борошна. Має сильний борошно-показник W370 /390.
Створене в процесі максимального подрібнення пшеничних зерен м“яких сортів-типу “ 0 “ - з підвищеним вмістом білків. Володіє повітряною текстурою.
Ідеально підходить для професійного і домашнього приготування різноманітної солодкої і солоної випічки.
Підходить для виробів з тривалою (до 15 годин) вистоюванням тіста.
ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ:
✔ складної дріжджовий випічки-італійського Панеттоне або пасхальної Коломби, французьких круасанів і пирогів
✔ домашнього хліба, булочок, кексів і мафінів до сніданку
✔ італійської піци на тонкому повітряному коржі, традиційної фокаччі
✔ макаронних виробів-свіжої пасти, тіста для лазаньї і запіканок.
Манітоба - сильне борошно, її можна змішувати з іншим, менш сильним борошном.
Борошно Манітоба дозволяє створити особливо еластичне, здатне до активного росту, повітряне тісто.
Оригінальне фасування: мішок 25 кг. Фасовка магазину: зіп пакет.
Упаковка | Фасування магазин зіп пакет |
---|---|
Сорт | Вищий |
Термін придатності | 12 міс. |