Каталог товарів
Меню

Глюкозний сироп 450 г

0 відгуків

67 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або самовивіз з магазину м. Суми вул. Харківська 40

Оплата. Оплата готівкою при доставці товару курьєром, або під час самовивозу з магазину, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard готівкою при доставці товару курьєром, або під час самовивозу з магазину

Гарантія. 12 місяців<br>Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Навіщо використовувати сироп глюкози? Сироп глюкози має деякі дуже корисні для кондитерів властивості: Захист цукру від кристалізації: глюкоза допомагає запобігти кристалізації цукру в десертах. Тому глюкозний сироп незамінний у рецептах, мусах, зефіру, цукровій глазурі та нуги. Його також використовують для домашніх цукерок, мармеладу, карамелі, позаяк він дає м“яку текстуру та запобігає кристалізації цукру. Антикристалізація води: глюкоза запобігає кристалізації води під час замерзання. Тому сироп глюкози часто йде в домашнє морозиво, яке з такою домішкою набуває еластичної кремової текстури без кристалів льоду. Зберігає свіжість випічки: для отримання м“якшої випічки (наприклад, ) можна частину цукру в рецепті замінити сиропом глюкози. Та й взагалі, додавши трохи глюкозного сиропу до будь-якого рецепта випічки, ви отримаєте м“якший продукт, який довше збереже товарний вигляд і приємну консистенцію. Як відміряти сироп глюкози? В“язка консистенція сиропу глюкози робить його дуже непрактичним у використанні, зокрема його важко відміряти за грамкою рецепта. Щоб зважити, потрібну кількість сиропу, я рекомендую такий метод: поставте ємність із сиропом глюкози в мікрохвильовку на кілька секунд у режимі розморожування. Невелике нагрівання зробить сироп теплішим. Потім цю ємність поставте на ваги та та таруйте їх. Тобто скиньте показання в нуль. Тепер вам залишилося лише зачерпнути сироп і огляданий на показання ваг. Наприклад, якщо вам для рецепта потрібно 30 г сиропу глюкози, ваги мають показати - 30. Як додавати сироп глюкози до страв: Якщо ви додасте сироп глюкози відразу в холодну суміш, його неможливо буде розмішати, і він залишиться грудком. Тому попередньо розбавте його в невеликій кількості теплої рідини, яка входить до вашого рецепта (молоко, вода, сік тощо) Точно також надійдете і під час додавання сиропу глюкози в морозиво, просто після його додавання доведеться почекати, поки суміш охолоне, і тільки після цього продовжити приготування десерту. Щодо дозування, дотримуйтеся інструкцій у ваших рецептах. Ось кілька прикладів розкладки: Сахарна глазур: 350 г сиропу глюкози на 1 кг цукру. Морозиво: 100 г сиропу глюкози на 1 літр молока. Нуга: 500 г сиропу глюкози на 1 кг цукру. Карамель (в “багатоповерховий“ торт): 250 г сиропу глюкози на 1 кг цукру. Якщо ви робите свій власний рецепт, пам“ятайте, що сиропу глюкози не має бути занадто багато, порівнюючи з іншими інгредієнтами. Він має лише частково замінити цукор, а не повністю.
Характеристики
Вага 450
Склад Сироп глюкозы
Форма выпуску Жидкость
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка