Каталог товарів
Меню
  • Тростинний цукор Коста-Ріка 100 гр

Тростинний цукор Коста-Ріка 100 гр

0 відгуків

19 грн.
Немає в наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Останнім часом все частіше у вітчизняних засобах масової інформації з“являються відомості про неймовірну користь коричневого цукру і переваги нового продукту перед добре всім відомим білим цукром, якому дали страшну назву “солодка смерть“. Пройшло вже кілька десятиліть з того моменту, як вчені змогли довести, що надмірне вживання цукру веде до серйозних проблем зі здоров“ям. Коричневий тростинний цукор - це все та ж сахароза, яку отримують у результаті переробки стебел цукрової тростини. Коричневий тростинний цукор - це нерафінований, тобто до кінця не очищений продукт, який відрізняється кольором, а крім того ароматом. Коричневий цукор покритий природного очеретяної мелясою, тобто солодкою патокою, яка відрізняється своїм квітковим ароматом. В даний час існує достатня різноманітність видів коричневого цукру, який відрізняється вмістом очеретяної меляси в своєму хімічному складі. Виробники коричневого тростинного цукру стверджують, що їх продукт відноситься до екологічно чистим і не тільки безпечним, але і корисним для людського організму. Користь коричневого цукру Однак, дієтологи і медики піддають критиці заяви і безперечної користі коричневого цукру для людського організму. В результаті досліджень було встановлено, що часте вживання в їжу коричневого цукру може завдати аналогічний шкоди здоров“ю людини як і інші різновиди продукту. Оскільки коричневий тростинний цукор належить до нерафінованою сортам, в хімічному складі продукту міститься велика кількість різних домішок. Крім того, коричневий цукор відрізняється своїм високим у порівнянні з іншими сортами продукту рівнем калорійності. Примітно те, що рафінований білий або буряковий та тростинний цукор практично не відрізняються один від одного за смаком або зовнішньому вигляду. Зустрівши на прилавку продовольчого магазину коричневий цукор можете бути на 100% впевнені, що продукт виготовлений з цукрового очерету, оскільки нерафінований буряковий продукт не надходить у продаж через відразливого смаку і зовнішнього вигляду. Можна сказати, що головна користь коричневого цукру полягає в вітамінно-мінеральному складі продукту, який містить ряд вітамінів, а також безумовно корисних для людського організму сполук природного походження. Однак, варто пам“ятати, що заміна білого цукру коричневим не стане панацеєю при ожирінні або боротьбі із зайвою вагою. Навпаки, ви отримаєте зворотний ефект, оскільки рівень калорійності коричневого цукру вище, ніж звичайного продукту. Існує кілька основних різновидів коричневого тростинного цукру: демерара - це один з найпоширеніших видів коричневого цукру; мускавадо, вид коричневого цукру, який відрізняється своїм насиченим карамельним смаком; турбінадо або натуральний коричневий тростинний цукор-сирець; мелясний м“який або чорний барбадоський цукор. Калорійність Коричневого тростинного цукру 389.33 кКал.
Характеристики
Вкус Сладкий
Вес 100
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка