Опис
Кондитерська глазур лінії “ЦЕНТРАМІКА“
Кондитерська глазур лінії “Центрамерика“
(Полуфабрикат для кондитерських і хлібобулочних виробів для професійного використання)
Кондитерська глазур лінії “Центрамерика“ — це гама продуктів високої якості для різного застосування на основі рослинних не гідрогенізованих жирів.
“Центрамерика“ — кондитерська глазур як диски d=13-15 мм, у пакованні по 1 кг, з різними ароматами та смаковими якостями:
Жовтий — лимонний (зі смаком лимона)
Жовтогарячий — апельсиновий (зі смаком апельсина)
Рожевий – полуничний (зі смаком полуниці)
Зелений — фісташковий (зі смаком фісташки)
Блакитний (з молочним смаком)
Переваги глазурі “Центрамерика“:
глазур проста та зручна у використанні;
не вимагає темперування;
має високі органолептичні показники;
з різними ароматами та смаковими якостями;
стійка до окиснення;
швидко остигає;
забезпечує тривалу збереження готового продукту.
Не вимагає темперування.
Прекрасно підходить для покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об“ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, десертів, печива, зефіру, здоби.
До складу цих кольорових глазурів входять: ароматизатори та барвники натурального походження.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Рекомендації щодо роботи з глазур“ю:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42 оC.
Робоча температура — 30-35 оС.
Паковання: 10х1 кг алюмінієві пакети, 10 кг коробки.
Срок годности: 12 (двісім) місяців.
Умови зберігання: у сухому місці за температури не вищої від 20 °C.
Кошерність: продукт кошерно сертифікований.
Характеристики
Вкус |
Клубника |
Цвет |
Розовый |
Вид покрытия |
глазурь |