Каталог товарів
Меню
  • Альбумін (сухий яєчний білок) фасовка 100 гр

Альбумін (сухий яєчний білок) фасовка 100 гр

0 відгуків

155 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Альбумін - сухий яєчний білок, високопінний. Застосовується для виготовлення зефіру, айсинга, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур. Як розвести альбумін і приготувати айсинг: 1. 20 гр альбуміну розвести в 90 гр кип“яченої води кімнатної температури. 2. Залишити розведений яєчний білок до повного розчинення на кілька годин. 3. Отримані 90 гр готового альбуміну з“єднати з 460 гр. цукрової пудри дрібного помелу. 4. Збивати айсинг 6-7 хвилин. Маса: 100 гр. Упаковка: блистерный прозорий лоток. Адреса: м. Суми, вул. Харківська 40 Тел. +380957556534 Магазин “Солодке хоббі“
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка