Каталог товарів
Меню

Кондитерська бордюрна стрічка висота 15 см ПЛОТНА

0 відгуків

15 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
У магазині «Солодке хоббі» ви можете купити ПЛОТНУ прозору ацетатну плівку, яка допоможе оформити та прикрасити ваші кондитерські шедеври, а також зберегти їхню ідеальну форму. Кондитерська бордюрна стрічка: і все під контролем! Можна зробити найкрасивіший торт із хитромудрим ексклюзивним декором, а після транспортування отримати безформну купку. Щоб уникнути такої прикрій неприємності, досвідчені майстри використовують бордюрну стрічку. Збереження виробу під час перевезення — не єдине, чим може похвалитися кондитерська бордюрна стрічка. Вона з успіхом застосовується кондитерами в таких випадках: оформлення десерту: зробити ідеально рівний край, замаскувати бічні частини торта без використання зайвого крему; транспортування: дає змогу зберегти первісну форму виробу; виготовлення сегментних тортів: кожен шматочок виходить ніби в окремому пакованні, його зручно брати руками; декорування кулінарного виробу. Ідеальна форма кондитерського виробу — спеціалізація бордюрної стрічки Основа бордюрної стрічки — прозора ацетатна плівка, абсолютно нешкідлива для здоров“я. Вона не виділяє шкідливих речовин, тому може безпосередньо контактувати з харчовими продуктами. Крім того, плівка не розмокає від вологи, жирів, глазурі, а отже, її можна використовувати для оформлення не тільки тортів і тістечок, але також десертів із сиру, желе та мусів. Після застигання виріб без проблем витягується з форми, а стрічка легко знімається, залишаючи ідеально рівні краї. Крім того, у ємності з вистеленою з боків кондитерською бордюрною стрічкою можна закладати напівфабрикати, наприклад, тісто. Найширше застосування стрічки — для отримання ідеально рівних бічних частин торта. Досить просто викласти ацетатну плівку по бічній поверхні форми. Приталяючи до неї, виріб стає гладким і не втрачає свою форму після транспортування. Бордова стрічка просто незамінна під час оформлення сегментних тортів: досить жорстка, щільна плівка прекрасно тримає кожен шматочок виробу, а весь торт зберігає первісну форму. Декорування кондитерських виробів за допомогою бордюрної стрічки Ацетатна плівка здатна виконувати не тільки суто технічну, а й високодружну роботу: їй цілком до снаги витончений декор із шоколаду та айсингу. Робиться це так: Покрити плівку тонким шаром (1-2 мм) шоколаду або білкової глазурі. На стадії застигання вирізати візерунок, фігурки тощо. Після застигання зняти з плівки шоколадні або білкові фігурки. Це не становитиме жодних труднощів. Можна піти іншим способом: не покривати плівку повністю шоколадом або глазур“ю, а намалювати на ній візерунок, скориставшись шприцом або кондитерським мішком. Отримані «мережі» знімуться зі стрічки після застигання без проблем.
Характеристики
Тип Лента кондитерская
Высота 150
Длина 100
Толщина 82
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка