Каталог товарів
Меню

Глюкозний сироп 450 г

0 відгуків

67 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Навіщо використовувати сироп глюкози? Сироп глюкози має деякі дуже корисні для кондитерів властивості: Захист цукру від кристалізації: глюкоза допомагає запобігти кристалізації цукру в десертах. Тому глюкозний сироп незамінний у рецептах, мусах, зефіру, цукровій глазурі та нуги. Його також використовують для домашніх цукерок, мармеладу, карамелі, позаяк він дає м“яку текстуру та запобігає кристалізації цукру. Антикристалізація води: глюкоза запобігає кристалізації води під час замерзання. Тому сироп глюкози часто йде в домашнє морозиво, яке з такою домішкою набуває еластичної кремової текстури без кристалів льоду. Зберігає свіжість випічки: для отримання м“якшої випічки (наприклад, ) можна частину цукру в рецепті замінити сиропом глюкози. Та й взагалі, додавши трохи глюкозного сиропу до будь-якого рецепта випічки, ви отримаєте м“якший продукт, який довше збереже товарний вигляд і приємну консистенцію. Як відміряти сироп глюкози? В“язка консистенція сиропу глюкози робить його дуже непрактичним у використанні, зокрема його важко відміряти за грамкою рецепта. Щоб зважити, потрібну кількість сиропу, я рекомендую такий метод: поставте ємність із сиропом глюкози в мікрохвильовку на кілька секунд у режимі розморожування. Невелике нагрівання зробить сироп теплішим. Потім цю ємність поставте на ваги та та таруйте їх. Тобто скиньте показання в нуль. Тепер вам залишилося лише зачерпнути сироп і огляданий на показання ваг. Наприклад, якщо вам для рецепта потрібно 30 г сиропу глюкози, ваги мають показати - 30. Як додавати сироп глюкози до страв: Якщо ви додасте сироп глюкози відразу в холодну суміш, його неможливо буде розмішати, і він залишиться грудком. Тому попередньо розбавте його в невеликій кількості теплої рідини, яка входить до вашого рецепта (молоко, вода, сік тощо) Точно також надійдете і під час додавання сиропу глюкози в морозиво, просто після його додавання доведеться почекати, поки суміш охолоне, і тільки після цього продовжити приготування десерту. Щодо дозування, дотримуйтеся інструкцій у ваших рецептах. Ось кілька прикладів розкладки: Сахарна глазур: 350 г сиропу глюкози на 1 кг цукру. Морозиво: 100 г сиропу глюкози на 1 літр молока. Нуга: 500 г сиропу глюкози на 1 кг цукру. Карамель (в “багатоповерховий“ торт): 250 г сиропу глюкози на 1 кг цукру. Якщо ви робите свій власний рецепт, пам“ятайте, що сиропу глюкози не має бути занадто багато, порівнюючи з іншими інгредієнтами. Він має лише частково замінити цукор, а не повністю.
Характеристики
Вес 450
Состав Сироп глюкозы
Форма выпуска Жидкость
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка