Каталог товарів
Меню

Тримолін 100 г LOUIS FRANCOIS, Франція

0 відгуків

33 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Тримолін — інвертований цукор, удвічі солодший від звичайного цукру. Використовується під час приготування десертів, морозива, сорбетів, начинок, ганашів, випічки. Тримолін запобігає кристалізації цукру, покращуючи текстуру продукту. Завдяки високій здатності зв“язувати воду збільшує термін зберігання готової продукції. Інвертний цукор торгової марки LOUIS FRANCOIS, Франція — це інвертований цукор у формі сиропу, що отримується внаслідок гідролізу під час розщеплення сахарози. Складається з глюкози та фруктози в рівних пропорціях. Це біла густа паста без запаху. Використовується під час приготування десертів, морозива, сорбетів, начинки, ганашу, випічки. Інвертний цукор запобігає кристалізації цукру, покращуючи текстуру продукту. Завдяки високій здатності зв“язувати воду збільшує термін зберігання готової продукції. Інвертний цукор є стабілізатором і природним консервантом. Умови зберігання — Уникати прямого контакту з вологою. Зберігати в холодному сухому місці, якнайдалі від хімічних або зіпсованих продуктів. За температури нижче ніж 12 °C продукт може кристалізуватися, у цьому разі продукт може бути використаний кристалічним або нагрітися за 70-75 °C для зняття кристалізації. Наша фасівка від 100 г.
Характеристики
Вес 100
Состав Инвертный сахар, тримолин
Форма выпуска Жидкость
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка