Опис
Праска для мастики та марципана виготовлена з високоміцного абсолютно безпечного харчового пластику.
Цей кондитерський інструмент дає змогу обтягнути будь-який кондитерський виріб мастикою або марципаном, водночас не залишивши на ньому слідів, зазубрин і зламів. Гладка полірована поверхня основи праски забезпечує професійний результат.
Розмір праски для мастики:
довжина — 15 см
ширина — 8 см
Склад: харчовий пластик
Інструкція із застосування праски під час обтягування торта мастикою:
потрібна кількість мастики розминати на сухій робочій поверхні до м“якої пластичної консистенції.
пофарбовани мастику в бажаний колір за допомогою гелевих, пастоподібних або сухих (переробно розведених у невеликій кількості води) барвників. Розкачати мастику до необхідної товщини, попередньо посипавши стіл цукровою пудрою або крохмалем. Рекомендована товщина 5 мм, ширина на 7,5 см перевершує периметр торта.
часто зсувайте мастику, щоб вона не прилипла до столу. Можливо, потрібно присипати поверхню цукровою пудрою або крохмалем.
намотайте розкачаний пласт мастики на качалку, потім перенесіть його на торт, розкручуючи та розрівнюючи пласт на поверхні та з бічних боків торта.
посипте руки цукровою пудрою і притисніть пласт до поверхні, стежте за тим, щоб не утворилися порожнечі та бульбашки повітря.
якщо утворилися складки — обережно збоку підніміть пласт із торта та спробуйте його розправити.
завершіть вирівнювання мастики «розгладивши» її праскою: злегка притискаючи прасок до поверхні торта, пройдіться по всій його площі, зокрема й бічними сторонами.
У результаті Ви отримаєте торт, ідеально ідеально покритий мастикою!
обріжте надлишки мастики ножем, тримаючи ніж горизонтально, а лезо ножа строго вертикально.
Характеристики
Цвет |
Белый |
Тип |
Утюжок для мастики |
Материал |
Пластик |
Ширина |
80 |
Длина |
145 |