Каталог товарів
Меню
  • Рослинні вершки без цукру «Creme Patisserie» 25%, Meggle

Рослинні вершки без цукру «Creme Patisserie» 25%, Meggle

0 відгуків

156 грн.
Немає в наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Рослинні вершки без цукру «Creme Patisserie» — високоякісні ультрапастеризовані вершки для збивання з 25% жирності. Рослинні вершки «Creme Patisserie» ТМ «Meggle» мають такі переваги: • ідеально підходять прикраси тортів, тістечок і напоїв • під час збивання збільшується в об“ємі в 3-4 рази • ідеально змішуються з молочними вершками • добре утримує форму у збитому стані • стійкі до заморожування — розморожування у збитому стані • забезпечують чіткий малюнок під час декорування. • мають тривалий термін зберігання. Спосіб застосування: для збивання попередньо охолодити рослинні вершки «Creme Patisserie» в холодильнику. Температура вершків для збивання має бути від (+2 °C) до (+6 °C). На початку збивання, збивати вершки за допомогою міксера на високій швидкості до ущільнення консистенції, коли суміш ущільнилася, необхідно знизити швидкість міксера та закінчити збивання на низькій швидкості. Для зменшення жирності та збільшення виходу можна додавати холодну очищену воду до 30% наприкінці збивання вершків. Відкрите паковання зберігати в холодильнику за температури від (+2 °C) до (+6 °C) не більш ніж 5 днів. Умови зберігання: у сухому місці за температури (+4 °C) — (+20 °C).
Характеристики
Вес 1000
Тип Жидкие сливки
Жирность 25
Обработка Пастеризованные
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка