Опис
У магазині «Солодке хоббі» ви можете купити ПЛОТНУ прозору ацетатну плівку, яка допоможе оформити та прикрасити ваші кондитерські шедеври, а також зберегти їхню ідеальну форму.
Кондитерська бордюрна стрічка: і все під контролем! Можна зробити найкрасивіший торт із хитромудрим ексклюзивним декором, а після транспортування отримати безформну купку. Щоб уникнути такої прикрій неприємності, досвідчені майстри використовують бордюрну стрічку. Збереження виробу під час перевезення — не єдине, чим може похвалитися кондитерська бордюрна стрічка. Вона з успіхом застосовується кондитерами в таких випадках:
оформлення десерту: зробити ідеально рівний край, замаскувати бічні частини торта без використання зайвого крему;
транспортування: дає змогу зберегти первісну форму виробу;
виготовлення сегментних тортів: кожен шматочок виходить ніби в окремому пакованні, його зручно брати руками;
декорування кулінарного виробу.
Ідеальна форма кондитерського виробу — спеціалізація бордюрної стрічки
Основа бордюрної стрічки — прозора ацетатна плівка, абсолютно нешкідлива для здоров“я. Вона не виділяє шкідливих речовин, тому може безпосередньо контактувати з харчовими продуктами. Крім того, плівка не розмокає від вологи, жирів, глазурі, а отже, її можна використовувати для оформлення не тільки тортів і тістечок, але також десертів із сиру, желе та мусів.
Після застигання виріб без проблем витягується з форми, а стрічка легко знімається, залишаючи ідеально рівні краї. Крім того, у ємності з вистеленою з боків кондитерською бордюрною стрічкою можна закладати напівфабрикати, наприклад, тісто.
Найширше застосування стрічки — для отримання ідеально рівних бічних частин торта. Досить просто викласти ацетатну плівку по бічній поверхні форми. Приталяючи до неї, виріб стає гладким і не втрачає свою форму після транспортування.
Бордова стрічка просто незамінна під час оформлення сегментних тортів: досить жорстка, щільна плівка прекрасно тримає кожен шматочок виробу, а весь торт зберігає первісну форму.
Декорування кондитерських виробів за допомогою бордюрної стрічки
Ацетатна плівка здатна виконувати не тільки суто технічну, а й високодружну роботу: їй цілком до снаги витончений декор із шоколаду та айсингу. Робиться це так:
Покрити плівку тонким шаром (1-2 мм) шоколаду або білкової глазурі.
На стадії застигання вирізати візерунок, фігурки тощо.
Після застигання зняти з плівки шоколадні або білкові фігурки. Це не становитиме жодних труднощів.
Можна піти іншим способом: не покривати плівку повністю шоколадом або глазур“ю, а намалювати на ній візерунок, скориставшись шприцом або кондитерським мішком. Отримані «мережі» знімуться зі стрічки після застигання без проблем.
Характеристики
Тип |
Лента кондитерская |
Высота |
200 |
Длина |
100 |
Толщина |
82 |