Каталог товарів
Меню

Ідеальна цукрова глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г

0 відгуків

29 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Помадка цукрова (глазур) Спосіб застосування: Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип“яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин. Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 градусів за шкалою Цельсія (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення. Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси. Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням. Покриті глазур“ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику) на час близько години до повного застигання глазурі. Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густий, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип“яченої води і ретельно розмішати. Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.
Характеристики
Вес 100
Цвет Белый
Тип Фасованные
Состав Состав: сахар, глюкозный сироп, красители: Е133, Е171, Е172.
Вид покрытия глазурь
Вид и форма выпуска Сухой краситель
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка