Глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Помадка цукрова (глазур)
Спосіб застосування: Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип“яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин. Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 градусів за шкалою Цельсія (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення. Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси. Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням. Покриті глазур“ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику) на час близько години до повного застигання глазурі. Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густою, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип“яченої води і ретельно розмішати.
Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.
| Вага | 100 |
|---|---|
| Колір | Білий |