Опис
Сублімовані ягоди малини цілої сушеної для вашого задоволення і кулінарних шедеврів
Сухі ягоди малини цілої зроблені за принципом сухої заморозки і цей сучасний процес сублімації називають freeze-drying, який зберігає форму, колір і смак свіжих ягід, забираючи з них, тільки воду. Корисні речовини зберігаються на 95%. За рахунок того, що ягоди малини сильно не нагріваються в вакуумі, лід випаривается не перетворюючись на воду.
Сублімована ціла малина - це 100% натуральній продукт, який не містить консервантів, барвників і підсолоджувачів.
Додавайте її до десертів, тістечок, шоколаду, власного виробництва цукерок, злаковим батончикам або до чаю.
Сублімована їжа - ягоди цілої малини зберігають в собі всю користь і смак свіжого продукту. З них забирається тільки волога зберігаючи при цьому форму, запах і колір. І це все завдяки м“якому заморожування і осушенню продукту або процесу ліофілізації.
Чудове сполучення з багатьма продуктами
Сублемированная, леофилизированная, повністю суха ціла малина бжу на 15 г у герметичному пакеті - це натуральний продукт без додавання консервантів, цукру і підсилювачів кольору, смаку і запаху. Вона стане чудовою прикрасою будь-яких кулінарних страв. Додайте до кремів, шоколаду або просто прикрашайте вже готовий десерт, або йогурт.
Сублімована малина бжу цілком калорійність на 100 грам продукту:
Білки - 5,1 г;
Жири - 0,3 г;
Вуглеводі — 63,8 г;
Харчові волокна - 9,5 р.
Енергетична цінність - 275 Ккал.
Сублимат малини цілої чудово поєднується з шоколадом, стане смачною начинкою для цукерок і тістечок. Відмінно насичує чай своїм смаком і буде яскравою прикрасою будь-якого десерту. Додайте до кремів, тіста, сухих сніданків з молоком або їжте її самостійно, адже ягоди повністю готові до вживання, досить лише відкрити пачку.
Лише сублімація, або як її ще називають ліофлізація, сушка в вакуумі при заморажуванні, здатна зберігати колір, форму й смак свіжого продукту. За допомогою процесів заморожування й дбайливого осушення з ягоди малини забирається лише волога й залишаються усі корисні речовини.
При сублімації не використовується жодних консервантів, барвників та підсолоджувачів, ягоди стають в 10 раз легші при цьому, вони залишаються такими ж смачними і корисними, як свіжі.
Сублімована малина ціла стане прекрасним доповненням бо будь-яких кондитерських та кулінарних творінь. Вона чудово доповнить сніданок та смак чаю. Додавайте її в кашу, мюслі, йогурти, креми, тісто, шоколад або крафтові цукерки. Прикрашайте малиною торти та тістечка.
Строк придатності: 2 роки.
Умови зберігання: в сухому місці, в щільно закритому пакуванні, подалі від прямих сонячних променів.
Оригінальна Упаковка: пластиковий тубус.
Виробник: Diana Food Sas, Франція
Импортер в Украине: Best Way Foods.
Характеристики