Опис
Пластиковий молд для шоколаду, глазурі або мастики - це спеціальна форма для створення оригінальних цукерок, шоколадних фігурок і прикрас для тортів, кексів, мафінів, десертів.
Пластикова форма виготовлена з гнучкого міцного харчового пластику.
Форма не потребує мастилі, перед першим використанням її потрібно просто промити теплою водою з використанням неабразивного миючого засобу.
Готові фігурки легко витягуються з форми. Щоб уникнути бульбашок повітря, перед заливкою шоколаду в форму ми рекомендуємо попередньо кожну клітинку покрити тонким шаром шоколаду за допомогою кондитерської пензлика.
Перед роботою з марципаном бажано присипати форму крохмалем для кращого вилучення фігур.
Виготовлений молд-форма з харчового пластику, нешкідливого як для дітей, так і для дорослих.
Спосіб застосування пластикового молда:
1. Ретельно вимийте форму під проточною водою і ретельно висушіть
2. Акуратно (бажано за допомогою кондитерського мішка) заповніть осередки молда темперованим шоколадом
3. Дайте йому деякий час охолонути
4. Акуратно витягніть отриману фігурку з молда
Не можна мити в посудомийній машині
Не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих (температурою понад 70 градусів за шкалою Цельсія) сумішей.
Форма пластикова Цукерки Мячики
Розмір форми 120*230мм с евро-высечкой.
Розмір виробу - 28*28мм
глубина max- 14мм.
Форма виготовлена з харчового пластика високого рівня деталерівки.
Міцна та гнучка, багаторазового використання.
Товщина пластика 500мкр.
Характеристики
Цвет |
Белый |
Тип |
Форма для сладостей |
Материал |
Пластик |
Состояние |
Новое |