Каталог товарів
Меню
  • Глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г

Глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г

0 відгуків
Код: 151

29 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата на карту Приват Банк. Оплата на картку Моно Банк. Оплата за реквіитами - на розрахунковий рахунок. Готівкою при доставці кур'єром по м. Суми. Готівкою при самовивозі з магазину в м. Суми

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів

Теги: глазур з желатином, глазур для паски, глазур Украса, глазур 100г, глазур для випічки, глазур для паски купити, глазур желатинова, пасхальна глазур, глазур кондитерська, глазур ТМ Украса

Опис

Глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г — зручна готова суміш для прикрашання великодньої випічки. Легко готується, швидко застигає та створює блискучу рівномірну поверхню

Переваги глазурі з желатином:

- швидко застигає;

- не липне до рук;

- не кришиться при нарізанні.


Спосіб застосування: Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип“яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин. Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 градусів за шкалою Цельсія (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення. Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси. Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням. Покриті глазур“ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику) на час близько години до повного застигання глазурі. Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густий, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип“яченої води і ретельно розмішати.

Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.

Характеристики
Вага 100
Колір Білий
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка