Опис
Молд кондитерський “Крилька“
Розмір молда: 6,6*6,7 см
Силіконові молди — спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикрашування кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають властивість затвердіти. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Силіконові молди — спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикрашування кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають властивість затвердіти. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання молдаСухий молд перед тим, як заповнити мастикою, обов“язково потрібно посипати крохмалем.
Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити потички половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки молда й обтисаємо.
Наступний етап. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хв. Якщо змійка великого розміру, то необхідно потримати триваліший час.
Коли матеріал набуде необхідної твердості, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда.
Приступати до розфарбовування фігурки можна за кілька годин, після того, як вона досить висохне та затвердіє.
Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч і ще раз обтискати, а потім уже помістити в морозильну камеру.
Характеристики
Вкус |
Сладкий |
Цвет |
Разные цвета |
Вид кондитерских изделий |
Кондитерский декор |
Вид декора |
Сахарные фигуры |
Тип |
Молд кондитерский |
Упаковка |
Картонная коробка |
Материал |
Силикон |