Каталог товарів
Меню

Журавлина в“ялена

0 відгуків

42 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або самовивіз з магазину м. Суми вул. Харківська 40

Оплата. Оплата готівкою при доставці товару курьєром, або під час самовивозу з магазину, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard готівкою при доставці товару курьєром, або під час самовивозу з магазину

Гарантія. 12 місяців<br>Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Готують сушену журавлину, вичавлюючи з неї сік і змішуючи його з цукровим сиропом. Цей концентрат повторно вводять у ягоди, що робить їх соковитими та наділяє вираженим ароматом і солодким смаком. Виходить 100% натуральний продукт, що не містить добавок і консервантів. На відміну від замороженої ягоди, висушена журавлина зберігається довгий час завдяки природному цукру, якого в ній більше половини. Сушена журавлина — чудовий вибір для сніданку. Її можна додавати в мюслі та йогурти, випічку, салати та вівсяну кашу. Цукор, наявний у журавлині, чудово засвоюються організмом і дають заряд енергії. Рослинна клітковина допомагає налагодити роботу кишківника, очистити тіло від токсинів. Журавлина — найцінніше джерело проантиціанідів. Ці речовини гальмують ріст ракових клітин, зменшують ймовірність розвитку виразки шлунка, знижують рівень поганого холестерину. У них стільки ж калію та вітаміну C, скільки містить 1 склянка журавлинного соку та 1,5 склянки заморожених ягід. Журавлина властива й бактерицидні властивості, причому в сухій язі вони повністю зберігаються. Регулярне вживання сушеної журавлини — чудова профілактика карієсу та пародонтозу. Ця ягода ефективно знезаражує порожнину рота та знімає запалення завдяки поліфенолам, що містяться в ній.
Характеристики
Вага 100
Культура Клюква
Тип продукції Цукаты
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка